|
Автор: бадема
Дата: 05-08-09 11:04
Ей Варна! Усетихте ли земетресението??? Тук доста разтресе,дано сте добре и в града да не е било силно!!!
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: vili.mi6o
Дата: 05-08-09 13:26
Ели здравей.Не усетих труса защото правих снимки на цъфналите си цветя и в старанието си да станат добри не разбрах че ни е люлялоОт твоето съобщение разбрах.На 15.8.от 16ч. събота сладкарницата на ФК.Ще дойда.До скоро......
|
|
|
|
Автор: kamipan
Дата: 07-08-09 12:10
Здравейте,
много приятно ми стана като видях колко сте активни. За съжаление аз ще съм във Варна чак на 17.08.2009 и няма да мога да ви погостувам. Пожелавам ви приятно изкарване
|
|
|
|
Дата: 08-08-09 12:04
Ей,изникна ми важен ангажимент,ще мога на същия ден,но след 18ч. Кажете какво да направим? Ако не ви е удобно,няма да мога да дойда в 16ч. Съжалявам,че се получава така!
|
|
|
|
Автор: vili.mi6o
Дата: 08-08-09 22:29
18 ч е ранен следобед във Варна.Каквво ще предложите варненки?От 18ч 15.8. събота колко цветенца ще се съберем???? Не разчитайте само на Еми да ВИ организира.Старейшите от Варна къде сте и не поемите организацията??????Аз съм най новата но не искам Варна да бъде не активна и трябва да даваме пример на по малките населени места .За цветята ни няма малки и големи градове и села .Ние всички трябва да обменяме опит и да се радваме заедно на постигнтото.
|
|
|
|
Дата: 11-08-09 01:38
Значи: Елисто,Вили,Русолявка и аз??? Дописвайте,моля списъка Ще си спретнем готино купонче,нали??? ![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|
|
|
Автор: dani_7
Дата: 13-08-09 00:24
Еми, Елисто, Вили, Русолявка и аз???

и всички гости...
Публикацията е редактирана (13-08-09 00:25)
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|