|
Автор: бадема
Дата: 25-04-09 18:06
Здравей,Юле!Ще бъде супер ако можеш да дойдеш!!!Далечко е,но се надявам да успееш! Скоро нямам път към Силистра,играем във Варна на 30.04.
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: rositsa
Дата: 26-04-09 00:21
здравейте всички!!!здравей,Кали,здравей,Еми !благодаря ви ,че ми се обадихте,много ме зарадвахте.влизам рядко,защото сезона започва и все още не сме си организирали работното време.ще направя всичко възможно да дойда на срещата.
|
|
|
|
Автор: КалиД
Дата: 28-04-09 16:47
Роси,чакам с нетърпение да се видим!
Хайде,бандаааа,стягайте се !Дните се броят на пръсти![shtrak]
|
|
|
|
Автор: Sirena
Дата: 30-04-09 18:09
Много бих искала да дойда и да се запознаем, но у дома започнахме основен ремонт - от тавана до земята и просто не знам дали ще успея
|
|
|
|
Автор: mimi77
Дата: 02-05-09 10:43
здравеите варненки,искам да питам нещо и аз ,много харесвам папратите и ще се радвам ако някои има и ми даде малко да си захвана.Благодаря предварително .
|
|
|
|
Дата: 02-05-09 17:51
Здравейте,остава седмица до срещата!!! Ели,друг вариянт към сладкарницата е: от "Черно море" хотела като тръгнеш към ВИНСа, в дясно.Дано да е хубаво времето!!!
|
|
|
|
Дата: 08-05-09 16:44
Ехо,да не ме оставите самичка в неделя да се оглеждам пред сладкарницата като Гаврош??? Къде сте бе цветарки - варненки??? Ехоооооо!!!
|
|
|
|
Автор: erika
Дата: 08-05-09 18:08
Последно?Неделя-14 часа,сладкарница "Неделя" до ВИНС-а.
Така ли?
Пишете кой ще идва.Аз за сега-да.Ако има промяна ще пиша.
Не разбрах часът на срещата 14 ли остава?
|
|
|
|
Автор: КалиД
Дата: 08-05-09 18:15
Привет,момичета!
14ч остава,хайде всички на купон!
Ели,че няма да си сама,няма,ама....сладкарницата ще има ли толкова седящи места,че да ни побере... ![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif)
|
|
|
|
Дата: 08-05-09 18:36
Е,чак пък... Мисля да запазя маса от сутринта като отивам на работа и затова е хубаво да зная някаква примерна бройка Ако трябва ще затворим сладкарницата само за нас,ако не е достатъчно,ще сложат още маси...
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|