|
Автор: бадема
Дата: 10-04-09 23:54
Хайде Варна!!!Май вече е време да се съберем Какво ще кажете около края на април? Понеже идват хубави празници,да го направим на 10,05 /неделя/давайте идеи и за часа![[smilie24]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley24.gif)
Публикацията е редактирана (11-04-09 23:45)
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: ida_ili64
Дата: 11-04-09 00:33
Ще се съобразите според възможностите си !Ама и аз искам на срещааааааа! Като си дойда ,пак да се организирате,ей!И Варна,и Пловдив!
|
|
|
|
Автор: kaka_galia
Дата: 11-04-09 01:34
ех за жалост не мога да огрея и двете срещи :( Но като дойда във Варна пак може да се съберете , заради мен :) колко му да хапнем по една торта я в Крамер, я в Неделя :)
|
|
|
|
Дата: 11-04-09 11:09
Mомичета,добре дошли сте всички! Понеже идват празници,какво ще кажите за дата 10.05.неделя? Споделете,моля!
|
|
|
|
Автор: eyes_blue
Дата: 11-04-09 18:25
Сестра ми живее във Варна.Гостувам и от време на време.Стига гостуването ми да съвпадне с една такава среща,ще дойда с голямо удоволствие.
|
|
|
|
Дата: 14-04-09 20:39
Момичета,Радвам се,че ще можем да си направим купонче Предлагам на 10.05.неделя в 16.00ч. да се чакаме пред сладкарница "Неделя",кояте е до ВИНС-а.Ако някой не знае къде е,питайте - ще се разберем!!!
|
|
|
|
Дата: 14-04-09 21:25
Може и 14ч.Аз само предлагам,ще се съобразим с предложенията.Аз например не мога до 12,защото в събота и неделя имам представления.Нека всеки си каже
|
|
|
|
Автор: reddevil
Дата: 15-04-09 01:23
ще се опитам и аз да доида на тази среща но все още незнам графика с смените за неделите понеже се редуваме на мисля че ще се измисли нещо обещавам всичко възможно ще направя да дойда и да се запозная с всички ви лично
|
|
|
|
Дата: 15-04-09 14:42
Добре,нека обявим 14ч. за срещата!Вече имаше няколко предложения за този час Удобно ли ви е?Но нека си остане пред сладкарница "Неделя" до ВИНС-а!
|
|
|
|
Автор: eva70
Дата: 19-04-09 08:45
Здравейте на всички! Може ли и аз да се присъединя към вас и да дойда на срещата? Казвам се Адриана Димитрова,на 38 г. съм,от Варна. Доста време отсъствах,но отскоро съм пак редовно в сайта. Ще ми бъде много приятно!
|
|
|
|
Дата: 22-04-09 14:26
Привет на всички гларуси и чайки!!! Как отпразнувахте Великия ден?Адриана,добре дошла! Ще се радвам да се запознаем!В коя част на Варна живееш?Аз съм Еми,живея на "Ален мак",преди свободния.Работя в кукленния театър - актриса съм Хайде,готвим ли се за срещата???
|
|
|
|
Автор: tinastar
Дата: 22-04-09 15:49
Еми браво.Моите бивши шефчета живеят до спирката на Свободния,така че като си дойда след месец ще им направя едно гости и може да се срещнем,че аз с ориентирането във Варна съм скарана.Винаги казвам на кондукторите къде ще слизам и да ме предупредят.Аз знам Добрич все на крака,без такси,без автобус
|
|
|
|
Дата: 22-04-09 19:32
Знаеш ли от кога те чакам?Хайде другите,обадете се! Нали разбра кога и къде,в колко? Писах на някои съфорумки на лични,но не всички са писали тук.Радвам се,че ще се видим
|
|
|
|
Дата: 22-04-09 19:45
Да Дими,точно.Ако имаш връзка с нвкой от Варна,обади се!Хубаво е да сме повече,нали?Ти в кой раьон живееш?Аз съм Еми и съм до свободния
|
|
|
|
Дата: 23-04-09 08:26
Здравей,Еми! Благодаря!
Сега живея във Владиславово,но района около Ален мак ми е познат добре-работила съм там като администратор.
Здравей,Дими! Приятно ми е да се запознаем! Надявам се,че ще мога да дойда на срещата!
Поздрави от мен и за всички останали! :)
|
|
|
|
Автор: elisto
Дата: 24-04-09 11:50
Здравейте,момичета!Много се радвам,че организирате тази среща.Там съм!Как ще ви позная-ще носим цвете ли!
|
|
|
|
Дата: 24-04-09 15:29
Всъщност първо трябваше да се представя-казвам се Елена Стоянова, на 38г от Вана.Приятно ми е.Благодаря на Еми за поканата!
|
|
|
|
Автор: julka
Дата: 25-04-09 17:19
Еми,аз ще се опитам.Имам огромно желание и ако не ми мине котка път ще се запознаем лично.Е,аз съм те виждала и се надявам лесно да се ориентирам.Какво става с вас-няма ли да играете пак в Силистра?
|
|
|
|
Дата: 25-04-09 18:06
Здравей,Юле!Ще бъде супер ако можеш да дойдеш!!!Далечко е,но се надявам да успееш! Скоро нямам път към Силистра,играем във Варна на 30.04.
|
|
|
|
Автор: rositsa
Дата: 26-04-09 00:21
здравейте всички!!!здравей,Кали,здравей,Еми !благодаря ви ,че ми се обадихте,много ме зарадвахте.влизам рядко,защото сезона започва и все още не сме си организирали работното време.ще направя всичко възможно да дойда на срещата.
|
|
|
|
Автор: КалиД
Дата: 28-04-09 16:47
Роси,чакам с нетърпение да се видим!
Хайде,бандаааа,стягайте се !Дните се броят на пръсти![shtrak]
|
|
|
|
Автор: Sirena
Дата: 30-04-09 18:09
Много бих искала да дойда и да се запознаем, но у дома започнахме основен ремонт - от тавана до земята и просто не знам дали ще успея
|
|
|
|
Автор: mimi77
Дата: 02-05-09 10:43
здравеите варненки,искам да питам нещо и аз ,много харесвам папратите и ще се радвам ако някои има и ми даде малко да си захвана.Благодаря предварително .
|
|
|
|
Дата: 02-05-09 17:51
Здравейте,остава седмица до срещата!!! Ели,друг вариянт към сладкарницата е: от "Черно море" хотела като тръгнеш към ВИНСа, в дясно.Дано да е хубаво времето!!!
|
|
|
|
Дата: 08-05-09 16:44
Ехо,да не ме оставите самичка в неделя да се оглеждам пред сладкарницата като Гаврош??? Къде сте бе цветарки - варненки??? Ехоооооо!!!
|
|
|
|
Автор: erika
Дата: 08-05-09 18:08
Последно?Неделя-14 часа,сладкарница "Неделя" до ВИНС-а.
Така ли?
Пишете кой ще идва.Аз за сега-да.Ако има промяна ще пиша.
Не разбрах часът на срещата 14 ли остава?
|
|
|
|
Дата: 08-05-09 18:15
Привет,момичета!
14ч остава,хайде всички на купон!
Ели,че няма да си сама,няма,ама....сладкарницата ще има ли толкова седящи места,че да ни побере... ![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif)
|
|
|
|
Дата: 08-05-09 18:36
Е,чак пък... Мисля да запазя маса от сутринта като отивам на работа и затова е хубаво да зная някаква примерна бройка Ако трябва ще затворим сладкарницата само за нас,ако не е достатъчно,ще сложат още маси...
|
|
|
|
Дата: 09-05-09 12:23
Ели и Кали,и двете сте потвърдили и сте от Девня.Ако искате оговорете се да пътувате заедно! Особенно ако някоя от вас е с кола.
|
|
|
|
Автор: elito77
Дата: 09-05-09 12:44
ами аз писах в лични на Кали ще патувам на 12 часа автобуса Еми ако имаш на сърце донеси ми клонче от клематис
|
|
|
|
Автор: julka
Дата: 09-05-09 13:38
Еми, както вече разбра от коментарите под снимките от снощи съм с гърлобол.Обаче вземам лекарства и ако утре ми е по-добре сме там(аз,reddevil i eca)!Стискайте палци да преборя вирусчето!
|
|
|
|
Автор: mimi77
Дата: 10-05-09 15:03
момичета,много съжалявам че не доидох ,но малкия снощи вдигна температура .Така и не успях се докопам до компа да ви пиша.дано следващия път се видим.ЧАО
|
|
|
|
Дата: 10-05-09 18:20
Милена,съжелявам за малкия и за това,че те нямаше. Много сме доволни и другия месец пак!!! И другите кито не успяха,следващия път да сте сред нас!!!
|
|
|
|
Автор: tinastar
Дата: 10-05-09 23:25
Момичета дано не ми мине котка път за да дойда на втората ви среща.Ще се прибирам идната седмица и ще ми бъде интересно да ви срещна.
|
|
|
|
Дата: 13-05-09 11:47
Здравейте на всички!
Съжалявам,че не успях да дойда на срещата момичета,но съм в Силистра все още. Надявам се на следващата да съм си във Варна!
Поздрави на всички ви!!!
|
|
|
|
Дата: 05-06-09 13:36
Привет на всички от Варна и региона!!! Каво ще кажете за една среща на 14.06 както си говорихме? Предлагам час 14.00 пред хотел "Черно море" и да поемем към морската градина, да потърсим местенце край морето??? Споделяйте!
|
|
|
|
Автор: flora_07
Дата: 05-06-09 15:13
Еми ще дойда ,но този път съм малко трудно подвижна,заради операция на крака и ми се щеше да е уточнено мястото,..... ако може.
Момичета,време е да разгледате албума ми и приемам на "Лични съобщения"заявки,които бих могла да изпълня.
Няма да имам възможност да нося всичко,което е в повече.Очаквам ви!
|
|
|
|
Дата: 05-06-09 15:27
Цветята ти са прекрасни Снежи,аз нямам поръчки,искам само ТИ да дойдеш!!!Пред хотела има пейки,ще се изчакаме там! Ако имаш друга идея - давай я!
|
|
|
|
Дата: 05-06-09 15:35
И аз съм таааааааааааааааааааааам!!!!!!!
Флора,ти къде живееш?
Аз ще съм с кола и ще те взема,не е проблем!Ще доведа и една млада кандидат -цветарка,дето си нямаше хал-хабер от цветя,ама сега си отглежда даже и две орхидейки(попогрешка)![[smilie3]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie3.gif)
Публикацията е редактирана (05-06-09 16:02)
|
|
|
|
Автор: vileto
Дата: 05-06-09 21:59
Бадемче, знаеш ли, че Варна ми е много по близо от Пловдив и страшно много ми се иска да дойда. Ще направя всичко възможно.![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|
|
|
Автор: vileto
Дата: 06-06-09 19:21
Засега навих дъщеря си да дойде с мен. Остава мъжа ми, той човека все още не знае, но се надявам аз да "победя" в тази борба. Със сигурност ще има борба, ама се надявам да е лека а не тежка категория!![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif)
|
|
|
|
Автор: igabeva
Дата: 09-06-09 21:51
Емка, къде се загуби? Ще се събере тайфата.Не се отчайвай. Пусни по някое ЛС и ще ги пораздвижиш.Хайде , ела на женското парти в кокошарника....
|
|
|
|
Автор: kia
Дата: 10-06-09 12:53
Пийте по едно фрапе вместо мен!Много обичам Варна,имам планувано ходене на гости ,може би 20-21ви,обаче програмата ми е много натоварена-малкият ми син има обещана голяма дълга разходка на всички интересни места по случай завършването на учебната година.
|
|
|
|
Дата: 10-06-09 15:21
О,Гъбке при всички случаи ще ни е хубаво! Ще седнем до моренцето на рибета и бирки... пък нека ни е зле!!!
|
|
|
|
Автор: elia78
Дата: 10-06-09 15:28
Ехххх,морските сте си най-добре![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif) ![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif) .Много ми е домъчняло за Варна,морето и сините вълни,но пусто разстояние много е.
|
|
|
|
Автор: elia78
Дата: 10-06-09 15:52
Знам,знам,че има.Аз ще идвам във Варна през август,ако не ми мине котка път,така че ще се нарадвам на морето тогава
|
|
|
|
Дата: 11-06-09 00:45
Диде,става въпрос за 14.06 неделя от 14ч. пред хотел "Черно море" на пейките и ще слезем до морето!О.К?
|
|
|
|
Дата: 11-06-09 07:56
В "Годзила" ,която е на плажната алея или в "Аквариума"... Става ли?Правеха по-миналото лято и едно друго заведение,което ми хареса,но не му знам името...На мястото на конкурента на "Годзилата"...(забравих му името,пак бе италианско)
|
|
|
|
Автор: гола_вода
Дата: 11-06-09 09:31
ЗДРАВЕЙТЕ
ЛЕЛЕ КАК МИ СЕ ИДВА НА ТАЗИ СРЕЩА,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ДА СЪМ ВЪВ ВАРНА,ЩЕ СЕ ПРИБЕРА СЛЕД 20 ЧАСА И МАЙ,МАЙ ЩЕ Е МНОГО КЪСНО.
|
|
|
|
Дата: 12-06-09 20:48
Може да ми се отвори парашута за неделя да дойда , еййй Варна !!! Къде се скрихте?Последно къде да ви намеря , ако дойда? ![[smilie11]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie11.gif)
|
|
|
|
Автор: Норита
Дата: 12-06-09 20:51
Една почерпка ,специално за ВАРНА Хайде Варнаааааа, време не остана ,чакаме снимки и дано се съберете повечко цветенца ,взимайте пример от Ида ,вижте я ,дойде чак от Германия да ви види,а вие - еееееееее я не съ излагайте ,а се стегнете-МАЙНА!!!
|
|
|
|
Автор: Julka
Дата: 12-06-09 21:43
Ели,не ме питайте за това че чак ми се плаче!Онзи ден разбрах че тази година ще имам студентка и до края на месеца трябва да събера пари за семестъра.Ужасно ще ми липсвате и бързо да се прибирате да качвате снимки и да разказвате.Мнооооого се надявам на следващата да мога да съм с вас,защото във ваше лице открих чудесни приятели!И ви обичам всичките!
|
|
|
|
Дата: 12-06-09 21:56
Честито,Юле!Да ти е жива и здрава,пък парички ще събираш,какво да правиш!За срещата не се ядосвай-ще има и други!Мисля,че всички се чустваме вече приятели и ще търсим възможности за нови срещи!
|
|
|
|
Дата: 12-06-09 21:58
Ще продължи да си работи в Силистра и ще учи задочно във Филиала на Пловдивския колеж(не знам точно какъв).Специалност алтернативен туризъм.Естесвено че много се радвам,но се страхувам как ще я караме.И все пак-децата преди всичко!
|
|
|
|
Дата: 12-06-09 22:00
И да вземете следващия път да се грабнете и да дойдете в Силистра!И без това я харесахте по снимките.
|
|
|
|
Дата: 12-06-09 22:42
Юле, да ти е жива и здрава студентката и точно тук при нас ,значи живот и здраве може да те очакваме на гости в Пловдив ,ще дойдеш някой път с нея и ще организираме веднага една сбирка!
|
|
|
|
Автор: Дида-1
Дата: 13-06-09 01:30
Момичета последно решихте ли в кое заведение ще е срещата?
И имам заявка за един кактус от жабоците, ако иска още някой пишете за да знам колко да нося![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
Публикацията е редактирана (13-06-09 01:39)
|
|
|
|
Дата: 13-06-09 01:54
Диди,идеята беше да се съберем пред Черно море и да слезем към морето да си харесаме някое заведение.
Ако можеш вземи и за мен едно кактусче.
|
|
|
|
Дата: 13-06-09 02:36
Ели, няма проблем, стават два.
Искаше ми се да мога да си спра колата на близо, че в този топлик а и после имам работа. Нещо като предното заведение където в уличките може да се паркира
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 08:25
Варна,Варна!Нали се сещате колко ми е мъчно че няма да съм с вас?!Да се забавлявате и заради мене и мнооого да се наприказвате.И да се снимате!И да показвате после,че аз ще стоя тук и ще чакам с нетърпение.Няма да е същото,ама такъв е живота...Изпращам ви много слънце от Силистра и много целувки!И можете да обсъдите едно евентуално идване до Силистра!Предайте на Ида,че много съжалявам че няма да мога да я видя.Като е тръгнала така на обиколка из България може и до нас да скочи!Момичета,забавлявайте се и мнооого хубав ден ви желая!
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 08:34
Благодарим Ви момичета,ще пием по едно и за Вас!Нали ще има още срещи,пък и лятото сега започва...
Юле,преди всичко децата!С Вас ще се срещнем пак,в силистра никога не съм била!
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 10:11
Добро утро,от Варна!
Очаквам с нетърпение да ви видя всички!!!!
Боболинко,съжалявам много,че не те пуснаха от работа ,сега наистина аз ще трябва да предам поздравите ти!
|
|
|
|
Автор: норита
Дата: 14-06-09 10:30
http://boris66.blog.bg/photos/38351/17.jpg[ /img] Приятен ден на всички ,весело искарване на срещата ,прегръщам Ви всички !Чакаме снимки ,аз съм на работа и ще чакам с нетърпение!!!Целувки на всички!!! ПОЗДРАВИ ОТ МЕН!
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 16:21
Трябва да кликнеш на "Вмъкване на картинка" , изтриваш текста : "напишете тук URL на снимката", така ,че да остане само {img} {img}и мигащ маркер-чертичка между двете и там поставяш/пействаш/ а , после с "Предварителен преглед" от таблицата долу оглеждаш резултата.
Юлия, нали си от Варна? Беше ли на срещата? Как мина?
Публикацията е редактирана (14-06-09 16:40)
|
|
|
|
Автор: юлия
Дата: 14-06-09 16:55
да от варна съм но като не познавам никого обиколих 2 пъти пейките пред хотела и се прибрах
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 18:34
Да има снимки но срещата беше на най оживеното място в града плюс това в неделя и си нямаш на идея какъв народ щъкаше
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 18:38
Къде сте бе момичета с картинките?Пуснете една две спасителни машини,че Варна май има нужда от помощ.Къде се покриха тези хора,то приказка ,то чудо.Аз вече нямам никакво търпение!
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 18:41
Що не слезе надолу към градината , имаше идея нататък да отидат към морето. Партизанки, ако се бях пернала от Пловдив, къде щях да ги открия? ![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif)
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 19:03
Е аз поне съм на пет минути път . Аз на мястото на срещата не ги познах камоли край морето![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif)
Публикацията е редактирана (14-06-09 19:07)
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 19:43
Е,Юле!Как съжалявам!Бяхме точно до количката със сладоледа,на пейката.След,като станахме доста се преместихме на отсрещната и до 14,20ч. чакахме.Чакахме Снежито /flora_07/.След това се преместихме на "Годзилата" на плажната ивица.Снимки ще има!
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 20:00
Хайде Варна ,чакамеее снимките,вие май сте уморени от приказки днес !!! Благодаря на Или,че ми е отворила снимката ,Юлия ,аз мога да качвам картинки,но днес бях на работа и бързах да стана от компа и затова ,нещо не се получи отварянето на картинката и Или е решила да я отвори ,ако небеше тя щях и сама да си я отворя!
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 21:41
Ееее,Или,точно за това говорех-наистина ще имат нужда от охлаждане!Ами че ,запалиха им се ушите и устите сигурно.А ако са танцували на плажа най-вероятно и крачетата.
|
|
|
|
Дата: 14-06-09 22:52
Ехо,привет на всички!!! Аз съм Еми бадеми и съм заложник в компа на Ида!!! Стоим на двора сред розите и си прекарваме супер! Гъбке,жива съм и съм в супер настроение,днес срещата мина страхотно! Приятна вечер на всички приятели!!! ![[smilie21]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley21.gif)
|
|
|
|
Дата: 15-06-09 00:55
Юлия ,далеч съм от мисълта да се засегна ,така е прозвучало ,просто исках да ти кажа ,че днес бързах и затова не се е получило ,не съм се обидила ,радвам се че и ти вече можеш да качваш картинки!Чао! Ида и Еми ,направо ви завиждам (благородно )и си ви представям ,как сте седнали в градинката между красивите рози и си прекарвате една незабравима вечер! Прегръщам ви момимета ,страхотни сте!
|
|
|
|
Дата: 15-06-09 11:46
Здравейте всички!
Много съжалявам, че не можах да дойда на срещата и не ми казвайте пак че не съм коцуз.Точно тогава ли трябваше да се възпали раната от операцията ,крака ми оттече и се наложи да пазя леглото.
Остава ми да се надявам при следващата среща всичко да е О'кей.Радвам се за вас че сте си изкарали чудесно.
|
|
|
|
Дата: 16-06-09 16:57
Привет на всички сладурчета и от мен!!! Ето ме отново вкъщи / имам предвит форума / Съжалявам, Юлия не си ни намерила,нищо на 12.07 пак неделя ще е следващата среща. Снеже,как е крака? Важно е здравето,оправяй се бързо!!!Поздрави на всички,до новата среща!!!
|
|
|
|
Дата: 08-07-09 14:33
ХАЙДЕ ЦВЕТАРКИ НА СРЕЩАТА!!! 12.07. НЕДЕЛЯ. АКО ИСКАТЕ,ПРЕДЛАГАМ ПРЕД ВХОДА НА МОРСКАТА ГРАДИНА,КАТО ЗАСТАНЕТЕ С ЛИЦЕ КЪМ МОРЕТО,ВЕДНАГА В ЛЯВО ИМА КАФЕНЕ /ПОД ФК - КЪДЕТО Е РЕСТОРАНТА/ СЪГЛАСНИ??? ЗА ЧАС ПРЕДЛАГАМ 16Ч.,ЧЕ ИНАЧЕ ГОЛЯМА ЖЕГА.
|
|
|
|
Автор: El4eto76
Дата: 11-07-09 14:49
Здравейте! За съжаление и този път ще минете без мен! Много моля да ми простите, не е нарочно! Понякога не можем да направим това, което ни се иска, но аз мисля, че това няма да е последната среща. Обещавам, че духом ще бъда с вас! Приятна среща!
|
|
|
|
Дата: 12-07-09 00:37
Момичета, много съжалявам и аз няма да мога да дойда, имам работа но пък ще има и други срещи Приятно изкарване! ![[smilie24]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley24.gif)
Публикацията е редактирана (12-07-09 00:39)
|
|
|
|
Дата: 12-07-09 13:31
Еми,нашите неща се объркаха,съжалявам много!Надявам се следващия път да се видим!Ще чакам с нетърпение снимки,и да бъдат на фона на морето!Пийте по едно и за нас!
|
|
|
|
Автор: dani_7
Дата: 12-07-09 19:13
Аз се включих в купона, беше много забавно, малко цветя бяхме ...Но да се надяваме следващият път да сме много повече !!! [shtrak]
|
|
|
|
Дата: 13-07-09 14:16
Страхотни сте всичките и много хубави снимки сте направили! Личи си, че сте си изкарали чудесно, за което много се радвам!
|
|
|
|
Дата: 04-08-09 00:44
Хайде Варна!!! Май е време да ви подканя! Какво ще кажете да чукнем среща на 16-ти.08. неделя пак на входа на Морската градина в ляво,кафето на ресторанта на ФК,предлагам час 16??? Давайте други предложения,ако не ви е удобно! Агитирам и новите съфорумки да се пресъединят, за да се запознаем лично!!!Ще е весело,хайде бъдете активни,моля! Колкото повече,толкова повече!/ е казал Мечо Пух / Моля пишете!!!![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
Публикацията е редактирана (04-08-09 13:28)
|
|
|
|
Дата: 05-08-09 02:39
Тогава ще направим срещата в събота 15.08 в същия час /16ч./ на същото място пред входа на морската градина,на кафето на ФК! Съгласни???
|
|
|
|
Дата: 05-08-09 11:04
Ей Варна! Усетихте ли земетресението??? Тук доста разтресе,дано сте добре и в града да не е било силно!!!
|
|
|
|
Автор: vili.mi6o
Дата: 05-08-09 13:26
Ели здравей.Не усетих труса защото правих снимки на цъфналите си цветя и в старанието си да станат добри не разбрах че ни е люлялоОт твоето съобщение разбрах.На 15.8.от 16ч. събота сладкарницата на ФК.Ще дойда.До скоро......
|
|
|
|
Автор: kamipan
Дата: 07-08-09 12:10
Здравейте,
много приятно ми стана като видях колко сте активни. За съжаление аз ще съм във Варна чак на 17.08.2009 и няма да мога да ви погостувам. Пожелавам ви приятно изкарване
|
|
|
|
Дата: 08-08-09 12:04
Ей,изникна ми важен ангажимент,ще мога на същия ден,но след 18ч. Кажете какво да направим? Ако не ви е удобно,няма да мога да дойда в 16ч. Съжалявам,че се получава така!
|
|
|
|
Дата: 08-08-09 22:29
18 ч е ранен следобед във Варна.Каквво ще предложите варненки?От 18ч 15.8. събота колко цветенца ще се съберем???? Не разчитайте само на Еми да ВИ организира.Старейшите от Варна къде сте и не поемите организацията??????Аз съм най новата но не искам Варна да бъде не активна и трябва да даваме пример на по малките населени места .За цветята ни няма малки и големи градове и села .Ние всички трябва да обменяме опит и да се радваме заедно на постигнтото.
|
|
|
|
Дата: 11-08-09 01:38
Значи: Елисто,Вили,Русолявка и аз??? Дописвайте,моля списъка Ще си спретнем готино купонче,нали??? ![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|
|
|
Дата: 13-08-09 00:24
Еми, Елисто, Вили, Русолявка и аз???

и всички гости...
Публикацията е редактирана (13-08-09 00:25)
|
|
|
|
Дата: 13-08-09 15:34
О,Снежи...привет! Всички са мн.хубави!Ако може...пу за мен от драцената!???Радвам се,че ще се видим! ![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
|
|
|
|
Дата: 15-08-09 08:09
Честито, Успение Богородично на всички цветенца в сайта,
а най-много на Варненските...
Бъдете живи, здрави и много щастливи,
и нека усмивките ви не слизат от цветните ви личица !!!
Приятно изкарване на всички !!!

|
|
|
|
Автор: rusoliavka
Дата: 15-08-09 13:57
Здравейте момичета ако имате клончета от сакъзчета, мушката или нещо подходящо за сандъче че седи празно горкото
да ми донесете довечера ако обичате
|
|
|
|
Дата: 16-08-09 10:03
Добро утро , варненки ! Време е да ставате и да ни разкажете как ми на срещата. Хайде,чакаме и снимките ....
|
|
|
|
Дата: 16-08-09 11:46
Ехо...привет на всички! Срещата се състоя,присъствахме 5 сладуранки,ще имаме възможност да разгледаме снимките днес по-късно,или утре!Снежи/флора/ ни документира! Рапорт даден! Поговорихме за много неща и цветенца си" изпросих" за което благодаря момичета...имаше много хора на всякъде,все пак беше празник и ден на Варна!Пак ще се виждаме,но....ще пишем и отсъствия и без извинителни бележки....
|
|
|
|
Дата: 22-08-09 20:28
Ехо......свирвам сбор на 06.09 /неделя/ пред "Делфинариума" в 13ч. Съгласни?Ще погледаме делфините за ранообразие и ще пийнем кафенце,има хубава сладкарница!!Хайде да се преброим!
|
|
|
|
Дата: 22-08-09 21:24
Привет Еми!Никога не сън ходила в Делфинариума и много ми се иска да дойда...Ако се преборя с финансите ще дойда!
|
|
|
|
Дата: 22-08-09 21:27
О,Юлк,моля те....ЕЛА!!!Ще провера дали ще има и представление и колко струва,но ако не,ще ги гледаме под вода от сладкарницата,ще е супер,ако можеш да дойсеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Дата: 23-08-09 16:56
Бройте и мен този път и да ми дойдат гости ще ги докарам ако трябва и тях...:):):)
15 лв е представлението за делфинариума...
|
|
|
|
Автор: zlare
Дата: 23-08-09 17:01
ПРИВЕТ ВАРНА.....ОБИЧАМ ТОЗИ ГРАД......ПОЗДРАВИ НА МОРЕТО...НАЙ-ОБИЧАМ ДА ХОДЯ НА ЖУРНАЛИСТА.....
|
|
|
|
Автор: kamipan
Дата: 26-08-09 11:06
Много се радвам за вас Момичета. Мястото за среща определено си го бива. Аз на първи си пътувам обратно за София, тъй че пак се разминаваме. Но на вас ви пожелавам да си изкарате приятно! Датата е хубава, все пак имам РД тогава.
|
|
|
|
Автор: debyra
Дата: 27-08-09 11:04
Зравейте помогнете ми къде във варна мога да си купя кладиуми?от всичките ръсцветки или поне някой от тях.
|
|
|
|
Дата: 29-08-09 18:02
Остава една седмица до срещата,приемаме и гости!Хайде,ще се чакаме в сладкарницата,който е пръв да сяда,да запазва маса!!! ![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|
|
|
Дата: 03-09-09 22:48
Танче,ако не обича много светлина брой ме за клена.Да се похваля,цъфна ми хибито,dimi63 - благодаря ти!!!
|
|
|
|
Дата: 03-09-09 23:05
Еми обича светлина, за да цъвти до много късно . Там откъдето го взех го дъргат цяла година на закрит балкон ,няколко пъти го режи и все е до тавана отрупан с цветове
|
|
|
|
Дата: 04-09-09 11:53
Здравейте!
Танче,ако може и за мен от стайния клен.
Снежи,аз бих искала червена глоксиния и резница от клеродендрона,моля.
|
|
|
|
Дата: 04-09-09 16:46
Здравейте ще донеса клен колкото има утре ще го режа . Снеже какво преставлява клеродендрона малко съм скарана с имената
|
|
|
|
Дата: 04-09-09 20:39
Здравейте момичета..Татя аз ще моля за клеродендрон.Аз мога да ви дам епифилиум червен /Емито е първа и кой ../Вижте ми показаните цветя и кажете какво искате....
|
|
|
|
Дата: 04-09-09 21:13
О,Вили...благодаря!Момичета,ще съм на работа и в неделя до 2ч.,но ще помоля да ме пуснат по-рано,ще ме чакате,нали???
|
|
|
|
Дата: 04-09-09 22:19
Извинявай Снежи писах Таня в заявката си за клеродендрона и не съм те забравила за кампанулата както и Дани за червения кактус.
|
|
|
|
Дата: 04-09-09 22:52
Ели ти каза че харесваш една декоративна зелена трева листата по края са в жълто става туфа.Показала съм я в цветята си .ако искаш да ти донеса.
|
|
|
|
Дата: 04-09-09 23:18
Няма проблем..Аз ходих вчера на Бриколаж защото форумки съобщиха че ще има промоция на цветя.Има красиви ранни димитровчета в бяло и жълто и туяна промоция.Всичко друго е много скъпо.Същото е и в Практикер скъпотия до шия.Във Виница има хубави разсадници и на много ниски цени и голямо разнообразие.
|
|
|
|
Дата: 06-09-09 00:31
понеже не съм сигурна дали ще мога да дойда,
пожелавам ви незабравима среща,страхотно местенце сте си избрали
целувки на всички
![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|
|
|
Дата: 06-09-09 16:50
Ехо....тъкмо си влизам от срещата,прекарахме си страхотно,нали момичета? Ще разгледате снимките,много цветенца си разменихме,сега се заемам стях.Снимките ще качат другите цветарки... а аз съм по организацията... После разгледахме и цветарския център "Мимоза" и си всехме,всеки по нещо! ![[smilie24]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley24.gif)
|
|
|
|
Дата: 06-09-09 18:25
Засадих цветенцата,и тези които трябва ги сложих във вода.Дано да се хванат на всички ни!!! Пу-пу....
|
|
|
|
Дата: 07-09-09 20:21
Браво Дани,хубави снимки!От ляво на дясно:Вили,Янка,Ели,Дими,Таня,Еми,Кали,Дани,Снежи...все красави и усмихнати!!!
|
|
|
|
Автор: neti68
Дата: 07-09-09 20:36
Хей Варна страхотни сте.Благородно ви завиждам.Ние все не можем да се съберем.Сега обявих за събота но никой не пише.Каквото стане,да сме живи и здрави,но вие поне ми радвате душата.Останете винаги такива каквита сте сега
|
|
|
|
Дата: 05-10-09 20:53
Привет варненки!Бяхме се уговорили да ходим извън Варна,но аз още не знам ще мога ли да дойда с вас! Ако искате се уговорете помежду си и аз ще се включа,ако мога.О.К??? Дори да не извън града,не мога да обещая нищо и да давам предложение за среща,на която евентуално,няма да мога да присъствам! Давайте момичета!!!!!!
|
|
|
|
Автор: rusowelka
Дата: 05-10-09 21:19
Аз съм готова за извън града ако се съберем повече ще е чудесно но ако има предложение за града нямям нищо против Нека се преброим
Кажете кой е свободен за 10 или 11
|
|
|
|
Дата: 06-10-09 21:33
Еми Дими Таня Ели Еми Кали Дани..На срещата се уговорихме .. Неделя 11.10. предлагам 13 часа пред катедралата варненки молим за мнения и заявки за участие..всички нови съфорумки ..гости..всички ще си изкараме ![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|
|
|
Дата: 06-10-09 23:34
Аз лепя камък на новите блокчета в Езерово и събота и неделя работим, че гоним срок на издаване Най-вероятно пак ще липсвам, но Ви пожелавам приятно изкарване!!!
|
|
|
|
Дата: 07-10-09 00:09
Здравейте
аз съм навита за срещата,но има още малко време
ще кажа със сигурност в петък или събота преди обяд
дали в града или извън него,няма значение
пък защо не и в Девня![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
|
|
|
|
Дата: 07-10-09 12:18
Привет на всички!
Подкрепям Вили за място на срещата.Така ще имаме възможност да решим всички къде да продължим.Очакваме и да се престрашат с появата си още нови любителки цветарки колкото по-вече толкова по-добре.
Момичета не остана време чакам вашите заявки за цветенца какви са
|
|
|
|
Дата: 07-10-09 22:24
Здравейте момичета..нещо става с контактите...Снежка исках да ти изпратя на лични но не става...Яна Юли Дими ..не виждам мнения за срещата..разбрахме се на предната среща....няма няма...ще ви чакаме....
|
|
|
|
Дата: 09-10-09 09:23
Ели/elisto/ Янче/iana-k.....не казвате държите ли на обещанието си..хайде два дни останаха до срещата е на 11.10.13 часа пред катедралата..
|
|
|
|
Дата: 10-10-09 20:30
как съжалявам,че няма да мога да съм с вас,пък бях се наканила да дойда
налага се да ходя до Вълчи дол
приятно изкарване,момичета, и ще чакам снимки
|
|
|
|
Дата: 11-10-09 10:18
Здравейте момичета, не е лошо всеки който идва на срещата да го заяви да не чакаме някой който няма намерение да идва . Желателно е да сме повечко
|
|
|
|
Дата: 11-10-09 21:33
Здравейте,момичета!
Толкова съжалявам,че не можах да дойда,но има и неотложни ангажименти,дано следващия път ми се усмихне щастието!
|
|
|
|
Автор: neti68
Дата: 12-10-09 15:59
чудесни сте мили дами и се радвам много да ви видя пак.Пък на лято живот и здраве да се запознаем лично.
|
|
|
|
Дата: 08-11-09 00:00
ЕХО.....хайде Варна!!! Май е време за среща??? Какво ще кажете за 15.11.неделя в 12ч. чакам предложения за мястото!!!![[smilie24]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley24.gif)
|
|
|
|
Дата: 08-11-09 11:28
Ще бъде хубаво пак да се съберем. На по предната среща обсъждахме да бъде кафенето на Чаталджа до мед. университет. Там е хубаво и ако нямате нещо друго напредвид да бъде там
|
|
|
|
Дата: 08-11-09 13:11
Ако искате тогава,направо пред Мед.университет в 12ч. на 15.11.неделя???Аз не знам къде е това кафе,май Дани го предложи,или Вили беше??? Както и да е.Съгласни ли сте?
|
|
|
|
Дата: 08-11-09 20:44
Не съм предлагала но зная мястото...аз предлагам пак пред катедралата.Пред мед.университет е забутано..идват Снежка Кали и други съфорумки .....не могат да се управят..давайте пред катедралата на 15.11.неделя 12 часа и ще решим къде да приемам поръчки за цветя на лични както се разбрахме..
|
|
|
|
Дата: 08-11-09 20:50
Този път съм на линия. Предполагам,че става въпрос за сладкарница Крамер-там е много приятно. Аз съм съгласна-пред Мед.университет в 12ч.
|
|
|
|
Дата: 09-11-09 01:09
КЪДЕ СТЕ ВАРНАААА????ПРЕД МЕД.УНИВЕРСИТЕТ Е ДОБРЕ СПОРЕД МЕН,ВСЕКИ ЗНАЕ КЪДЕ Е!АКО НЕ И ДО ИСТАНБУЛ С ПИТАНЕ СЕ СТИГА!
|
|
|
|
Дата: 09-11-09 18:59
Вили,имам молба към теб,не говори от чуждо име,когато не са те помолили за това.Варна я познавам много добре,макар че не съм живяла там.Знаеш какво стана от едно подобно твое изказване.
|
|
|
|
Дата: 12-11-09 09:45
Привет на всички!
Аз съм за предварително уточненото място.
Зная къде се намира Медицинския университет,защото съм живяла близко. Бройте и мен и ако има заявки за цветя пишете ми или се обадете.
|
|
|
|
Дата: 14-11-09 19:16
ЕХО...ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ,РАДВАМ СЕ,ЧЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ ОТНОВО... ДО УТРЕ ЦВЕТАРИ И ЦВЕТАРКИ!!! ПОЯСНЯВАМ,ЧЕ СРЕЩАТА Е ПРЕД МЕДИЦИНСКИЯ В 12 ЧАСА!!!
|
|
|
|
Автор: kazakova
Дата: 15-11-09 18:23
Браво Варна прекрасни сте.Я кажете сега кои са новите цветенца до Емка бадемка от двете й страни и мъжкото попълнение Сигурно сте си изкарали страхотно.Разказвайте бързо
|
|
|
|
Дата: 15-11-09 19:39
Здравейте Варна ,браво на вас голяма група сте заформили ,това е прекрасно ,като ви гледам всичките усмихнати ,значи сте си прекарали добре срещата !Поздрави от мен на всички!
|
|
|
|
Автор: iana-k
Дата: 15-11-09 21:25
Не е трябвало да се притеснявате, но видяхте, че е приятно на тези срещи. поне на мен ми действат много отмарящо.
|
|
|
|
Дата: 15-11-09 23:07
Ей страхотно беше,както винаги де!И заведението е подходящо за сезона който предстои,нали?Хайде до скоро! И другия път в още по-голям състав! О,забравих: Честито "бойно" кръщение на сем.Роси и Антон!!! Много сте готини....![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (15-11-09 23:24)
|
|
|
|
Дата: 16-11-09 00:44
Страхотно сте си изкарали, браво!
Съжалявам, че неможах да дойда на срещата, но днес имах рожденник, синът ми стана на 13 год.
|
|
|
|
Дата: 16-11-09 08:34
Наистина страхотно изкарахме!![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif) ![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
Диди,да ти е жив и здрав рожденника!Да е много щастлив и много да те радва!![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|
|
|
Автор: janka57
Дата: 16-11-09 12:43
Браво Варна! Радвам се да ви видя така усмихнати и доволни разбира се от срещата. Какво по-хубаво от една раздумка с приятели на любима тема.Продължавайте все така!
|
|
|
|
Дата: 03-12-09 00:37
ЕХО....ВАРНАААА....!!! КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА СРЕЩИЧКА НА 12.12. СЪБОТА,ПАК В "КРАМЕР" С/У МЕДИЦИНСКИЯ ПАК В 12Ч...???ПРЕДЛАГАМ В СЪБОТА,ЗАЩОТО В НЕДЕЛЯ СЪМ ЦЯЛ ДЕН НА РАБОТА,А ИДВА И КОЛЕДА.....МНОГО "РАДОСТИ" ЗА МЕН! ДЕЦАТА ЩЕ ЧАКАТ ПОДАРЪЦИ! СЪГЛАСНИ???![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
|
|
|
|
Дата: 08-12-09 13:50
ДА ПОВТОРЯ: НА 12.12.СЪБОТА В 12Ч. В ЗАВЕДЕНИЕ "КРАМЪР" С/У МЕДИЦИНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ /където бяхме предния път/.ОЧАКВАМЕ ВИ С ПРЕДКОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ!!!![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
|
|
|
|
Дата: 12-12-09 04:37
За съжаление и аз ще отсъствам...болничка съм, не искам някой да се зарази :) ...Приятно изкарване от мен !!!
|
|
|
|
Дата: 12-12-09 18:00
Привет Дани,оправяй се бързо!Хубаво си прекарахме с Таня двечките,бъра,бъра....снимките са в галерия!![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|
|
|
Дата: 16-01-10 16:37
Хайде,Варна!
Този месец няма ли да правим сбирка?![[smilie11]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie11.gif)
Какво ще кажете за 24-неделя да се видим на същото място?![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|
|
|
Дата: 16-01-10 16:52
Привет,още не мога да кажа със сигурност дали ще мога,но ще следя събитията и програмата си и ще пиша пак! ![[smilie24]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley24.gif)
|
|
|
|
Дата: 22-01-10 20:37
Здравейте!
Дали да не отложим срещата за по- добро време. Предполагам всички сте чули каква е прогнозата, вятърът вече се усили, а ще има и понижение на температурите.
Лека вечер!
|
|
|
|
Дата: 22-01-10 22:42
Да,до понеделник щяло да бъде голям студ и вятър.Ако отлагаме за другата седмица може ли да бъде за 30-ти събота,защото в неделя съм на работа?Удобно ли ви е?![[smilie8]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie8.gif)
|
|
|
|
Дата: 26-01-10 22:32
ЕХО...ВАРНА! ЗА СЪБОТА ЗА СРЕЩАТА,ЩЕ ДИЙДА В 14Ч.,ЧЕ ИМАМ АНГАЖИМЕНТ,ДА МЕ ЧАКАТЕ,ЕЙЙЙЙЙ!!!ОСТАВА СИ,НАЛИ? ПРОГНОЗАТА Е ПОНОСИМА!!!! ![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif)
|
|
|
|
Дата: 29-01-10 08:32
ЕХО.....ЧЕСТИТ НОВ СНЯГ... КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ УТРЕ,ХАЙДЕ ВАРНА,РЕШИЛА СЪМ ТОЗИ ПЪТ ДА ОПИТАМ КРЕМЕТО В ЗАВЕДЕНИЕТО... ДО УТРЕ!!!![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
|
|
|
|
Дата: 30-01-10 00:50
ХАЙДЕ....ЩЕ ХАПНЕМ ВКУСНО КРЕМЧЕ......И КАФЕНЦЕ И СЛАДКИ ПРИКАЗКИ!!!ДО ПОСЛЕ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!!!ДА МЕ ЧАКАТЕ,ЕЙЙЙЙ!!! ![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
|
|
|
|
Автор: talasam
Дата: 30-01-10 19:19
Много се радвам, че сте си изкарали супер.
Този път сте били и в по-голям състав.
Еееееее, браво Еми доста му се кани на това кремче, явно не му се е разминало.
|
|
|
|
Дата: 12-03-10 10:50
ПРИВЕТ ЦВЕТАРКИ - ВАРНЕНКИ! НАДЯВАМ СЕ СКОРО ДА СИ ХОДИ БАБА ЗИМА! МИСЛИХ СИ ЗА 27 ИЛИ 28 МИ МАРТ ЗА СРЕЩА,НО ТОГАВА МАЙ НЯМА ДА СЪМ В ГРАДА,ТАКА,ЧЕ.....АКО ВИЕ ИСКАТЕ СЕ СЪБЕРЕТЕ! ![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
Публикацията е редактирана (12-03-10 12:50)
|
|
|
|
Дата: 12-03-10 20:25
Здравейте, синоптиците обещаха че това беше последния сняг Ама и ние от сняг не се боим Еми на 20 или21 март заета ли си Хубаво е да се съберем всички има и нови момичета да заповядат и те Аз съм за когато кажете
|
|
|
|
Автор: freziq
Дата: 16-03-10 07:55
Да, разбрах, но ни е тази събота и неделя ще почваме да правим ремонт с мъжа ми в апартамента и няма да мога да дойда, за което съжалявам, но все пак ще има и други срещи, нали, и ще се видим.
|
|
|
|
Автор: safka
Дата: 16-03-10 08:12
много е хубаво,че така се събирате с удоволствие щях да дойда ако бях по близо ама съм много далече от Велинград
|
|
|
|
Дата: 21-03-10 16:54
ПРИВЕТ ВАРНЕНСКИ ЦВЕТАРКИ,СОРИ,ЧЕ НЕ МОЖАХ ДА ДОЙДА,АМА ТЪРСЯ ДА ВИДЯ СНИМКИ,А НЕ ГИ НАМИРАМ........ ХАЙДЕ ДЕ,ПУСНЕТЕ ГИ И РАЗКАЖЕТЕ КАК МИНА?
|
|
|
|
Дата: 21-03-10 19:13
Здравей Еми , срещата както винаги беше много хубава но за съжаление с намален състав. Снимката ще я пусни Снежито утре
|
|
|
|
Дата: 12-04-10 17:57
Всеки месец се събираме на кафенце разменяме си жветенца и опит. Ако си от Варна и около Варна заповядай да се запознаем
|
|
|
|
Автор: stripprincess
Дата: 12-04-10 18:22
абе по принцип не съм от там,но често ходя,цяло лято бях там/приятеля ми до скоро живееше там/ мога да дойда по всяко време....стига да имам такова каде се събирате /сиг.няма да знам мястото но ще го намеря /
|
|
|
|
Дата: 13-04-10 00:10
Нека да е пак в Крамър.Какво ще кажете за 4часа?![[smilie11]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie11.gif)
Познаваме се по цветенцата на масата. А и назад в темата има снимки от предните сбирки.
|
|
|
|
Дата: 17-04-10 19:10
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА!ДО КЪМ 18Ч. ЩЕ БЪДА ИЗВЪН ГРАДА... ПАК НЯМА ДА МОГА ДА СЕ ВИДЯ С ВАС! ИХ.....! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ И ![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|
|
|
Дата: 17-04-10 20:58
За съжаление и аз няма да мога да дойда. После ще разказвате как е минала срещата. Весело изкарване момичета!
|
|
|
|
Дата: 18-04-10 22:35
Момичета срещата премина много весело и забавно.Разменихме си цвея пихме си кафенце и сладко си побъбрихме.Решихме да не правим снимки а който иска да ни види на следващата среща да дойде.Поздрави на всички не пресъствали!!
|
|
|
|
Дата: 26-05-10 13:38
Привет !
Цветоболни от Варненска,Добричка област и всички други желаещи предложението ми е за неделя пак в кафе"Крамер" 14.00часа!Ако има други предложения моля...
Хайде че калдаръмчета отдавна трябваше да разсадя и раздам и още нещо.... чакам....
|
|
|
|
Дата: 27-05-10 00:20
ИХ............ПАК СЪМ ЗАЕТА И ТО ЦЕЛИЯ УИКЕНД! СНЕЖИ,ТВОИТЕ КАЛДАРЪМЧЕТА СА НАЙ-ГОТИНИТЕ,КОИТО СЪМ ИМАЛА!!!ЖЕЛАЯ ВИ ХУБАВА СРЕЩА! И ... И ...СНИМКИ ЧАКАМ!!!![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
|
|
|
|
Дата: 12-07-10 18:15
Здравейте,момичета!
Не е ли време за среща?
Какво ще кажете за неделя-18 юли?
Пак в "Крамер" или някъде другаде?![[smilie11]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie11.gif)
|
|
|
|
Дата: 13-07-10 23:21
Вили,нека, да е в града,защото после съм нощна смяна. А у вас да е следващият път.
14 ч. в Крамер -добре ли е?![[smilie11]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie11.gif)
|
|
|
|
Дата: 06-08-10 10:21
Ехо-о-о!Снежи,Вили,Янче,къде сте?
А Емче Бадемче и Дими имат толкова отсъствия,че трябва вече да намерят време и за нас.![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
Публикацията е редактирана (06-08-10 10:22)
|
|
|
|
Дата: 23-09-10 17:59
Привет! ![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
Предлагам среща в неделя 26.09 в 12.00часа на кафето на Фестивалния за да се насладим на последните топли дни.
|
|
|
|
Дата: 13-10-10 07:23
Привет!
Сбирка в неделя 17.10 в 12.00ч.Добре ли е?
Говорихме да отидем при Вили-остава ли уговорката? ![[smilie3]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie3.gif)
|
|
|
|
Дата: 15-10-10 09:53
Хайде тогава тази неделя в 12ч в Делфинариума,а там ще говорим евентуално за другата неделя,когато Таня е тук, при Вили.
|
|
|
|
Дата: 20-10-10 21:26
Имаше среща..Пихме си кафенце с домашна тортичка.. Времето беше прекрасно..Разходихме се до Мимоза..Купихме си цветя..
|
|
|
|
Дата: 23-10-10 13:18
Здравей Дани, малко късно пусна съобщението и не знам дали другите са го прочели, Аз съм свободна и мога да дойда
|
|
|
|
Дата: 23-10-10 19:45
Здравей,Таня може и другите да го прочетат днес,ако не и другата неделя става, ти можеш ли тогава ?
Имам два трилистника за даване,нямам къде да ги прибера,затова исках да се съберем......Ако ти искаш( трилистник) може утре да пием кафе двете...![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|
|
|
Автор: nelita
Дата: 13-12-10 21:35
Хеййй Варна,как мина срещата,нищо не казвате,не показвате.Аз съм от Шумен и понеже няма никой от тук,смятам следващия път да се присъединя към вашата група,ако нямате нищо напротив,разбира се.И без това децата ми са там,ще съчетая двете мероприятия.
|
|
|
|
Дата: 15-12-10 12:10
Срещата мина много добре, на кафенце и приказки.Правихме снимки но защо не са ги качили не знам Нели винаги си добре дошла всеки месец се събираме само следи съобщенията във темата Ще ни бъде приятно да се запознаем
|
|
|
|
Автор: rumi76
Дата: 15-12-10 17:07
Да разбирам ли,че и ние от близките до Варна места можем да присъстваме на срещата?или е само с покани и специални изисквания?
|
|
|
|
Дата: 15-12-10 17:49
Извинявайте ако съм засегнала някои Всички които имат желание са добре дошли.Понеже Нели прояви желание затова се обърнах към нея. Извинявам се за недоразумението Ще се радваме другия месец да бъдем много повече
|
|
|
|
Дата: 19-01-11 16:51
Привет,момичета!За много години!Бъдете здрави и щастливи!![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
Свиркам сбор в неделя-23.01,в 14 часа в "Крамер". Надяваме се на нови попълнения,всеки който има желание и възможност да дойде е добре дошъл.А и пак има доста неизвинени отсъствия?!![[smilie8]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie8.gif)
|
|
|
|
Дата: 22-02-11 23:03
ЕХО,ВАРНА! ПРИВЕТ МОМИЧЕТА,МНОООООГО ОТСЪСТВИЯ МИ СЕ НАСЪБРАХА,НО СЕ НАДЯВАМ ДА НАВАКСАМ НЯКАК СИ СКРО ЩЕ СЕ ВИДИМ,НАДЯВАМ СЕ!ОБИКНОВЕННО СЕ СЪБИРАМЕ В НЕДЕЛЯ,А АЗ МОГА СЛЕД 17Ч.И ПО РЕД ДРУГИ ПРИЧИНИ ОТСЪСТВАХ. ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН,ДОСКОРО!!!
|
|
|
|
Дата: 23-02-11 13:43
Привет,Еми! Надявам се да се видим!
Предлагам среща тази неделя-27.02 в 17 часа в Крамер.
Момичета,пишете дали сте съгласни.![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|
|
|
Автор: rumi76
Дата: 23-02-11 18:41
Много отдавна се каня да се срещна с вас момичета но незнам дали и този път ще стане,защото е лощо времето а и растоянието от Кубрат до Варна не е малко,но дъщеря ми е в Албена и може да го съчетая някак.Как най-лесно да открия това кафе?
|
|
|
|
Дата: 23-02-11 22:24
Здравейте! Нека срещата да е от 16.00 ч., защото така или иначе няма да си тръгнем до 17.00ч.
Руми кафето е в района на пазар Чаталджа, ако решиш да дойдеш мога да те чакам на сфетофара на пазара , за да не се луташ.
|
|
|
|
Дата: 24-02-11 17:41
Добре,нека срещата да е в 16ч.,а Емито ще я дочакаме,когато може да дойде.
Руми,кафето е срещу входа на Медицински Университет-Варна.Но наистина може да ти е по лесно да се уговориш с Янчето.![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|
|
|
Дата: 20-03-11 18:49
Привет момичета,
свиркам сбор следващата неделя-27 март.
Часът и мястото на срещата известни ли са или имате други идеи?![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|
|
|
Дата: 24-03-11 14:35
Привет момичета!
Ще бъда на линия.Очаквам най- после да се присъединят и други цветоболни към нас.За тях обяснявам,че заведението е"Крамер" на Червения площад срещу входа на Медицинския институт .
Момичета пишете на лични какво искате,за да не нося цветенца и резници,които вече съм носила и имате.
|
|
|
|
Дата: 01-05-11 15:51
Ако искате на бензиностанцията до автогарата има кафене Ако е топло навън ако е студено вътре Ако има други предложения..
|
|
|
|
Дата: 05-05-11 16:06
Здравейте, днес ходих до изложението, ако въобще може да се нарече така. Имаше 3 щанда единият от които за цветарници, един щендер със разсади и общо взето това е. за мен е напълно безпредметно да ходим, но май е късно за промяна.
А, никаква холандска фирма няма.
Според мен е по-добре да отидем до Мимозата, там със сигурност ще има по-интересни неща.
|
|
|
|
Дата: 06-05-11 10:55
Привет,Диди,радвам се,че се появи.Ще има да разказваш на срещата какво прави цяла година.
До утре,момичета!![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|
|
|
Дата: 20-05-11 17:23
Здравейте, вчера ходих на изложението. Имаше доста интересни неща градински , балконски и стайни.Една от фирмите продаваше дендробиуми-нобиле, 3 различни цвята на цена 10 лв. Имаше и дипладении розови и червени на 3лв., 4.50 и 8 лв.
С една дума това изложение ми хареса повече.
|
|
|
|
Дата: 23-08-11 23:04
Момичета мили хаде неделя 28 в 13 часа у дома знаете Танчето и ще ви чакам По рано та по до късно Целувки за варненската груп Ако Кали го прочете за мен ще бъде удоволствие пресъствието и Еми бадемче идвай целувки за всчки
|
|
|
|
Дата: 26-08-11 16:33
Вили1 изглежда тази среща няма да се състои.Възможно е Таня да е заета или има други причини.Ако нещо друго решите звънкайте.
|
|
|
|
Дата: 29-08-11 17:57
Здравейте!
Миналата неделя се разминахме, но хайде следващата да се видим,04. 09. 14.00 ч в Крамър.
|
|
|
|
Дата: 11-11-11 13:20
Идвам ,но и аз не помня дали съм обещавала нещо и какво,затова звънкайте
Публикацията е редактирана (11-11-11 13:21)
|
|
|
|
Дата: 09-12-11 18:48
Момичета . мисля че е време да се съберем За тази неделя може би е късно Ако искате следващата на 18.12 в Крамър 14 ч Има ли други предложения ?[shtrak]
|
|
|
|
Дата: 06-03-12 11:15
Привет,момичета!
Говорихме с Таня за тази събота 10.03,в 14ч.,но разбрах,че Снежито е предложила ново заведение.Така,че Снежи,казвай кое е и къде се намира.
Публикацията е редактирана (06-03-12 15:23)
|
|
|
|
Дата: 06-03-12 12:34
Привет!
Срещата остава за 10.03. в 14часа пак в "Крамер"Там ще се договорим за следващия път.
Ще се радваме компанията да се увеличи с още цветолюбки.
|
|
|
|
Дата: 19-04-12 13:26
Привет!
Предлагам да се видим тази неделя-22.04,в Крамер в 15ч.Надявам се,че всички ще успеят да прочетат съобщението до тогава.
|
|
|
|
Дата: 13-05-12 18:33
Привет,момичета!
Нали говорихме за изложението на Дружба,така че предлагам да отидем на 22 май.Кажете съгласни ли сте и къде да се срещнем.
|
|
|
|
Дата: 20-05-12 22:05
Стана ясно, че изложение няма да има и Ели предлага да се срещнем на 26.05.събота в 14.00ч. в Крамъра.
|
|
|
|
Дата: 03-06-12 08:22
Последно повикване на всички съфорумци ,защото колкото повече толкова по добре.Часът и мястото са известни.
|
|
|
|
Дата: 24-07-12 12:11
Привет,момичета!
Предлагам среща в неделя-29.07.Искате ли този път да е на терасата на Делфинариума в 15ч?
|
|
|
|
Автор: Ivanov57
Дата: 25-07-12 14:21
Ще бъда във Варна четвъртък вечерта и събота!Ако някой иска нещо нека ми пише на лични да разгледа албума и което може да се дава ще му подаря!
|
|
|
|
Дата: 18-10-12 14:47
Говорих с Елито, тя почива в неделя, така че ще има среща.
Тази неделя 14.00 ч. Крамъра.
Снежи, каква е тази красавица, става въпрос за стапелията. Много, много искам , моля!
|
|
|
|
Дата: 05-12-12 23:05
Здравейте!Надявам се, че не е късно да обявя среща за тази неделя-09 декември в Крамера.Предлагам да се съберем по-рано,в 13ч.защото много рано се мръква.![[smilie11]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie11.gif)
|
|
|
|
Автор: kia
Дата: 18-04-13 19:00
Хайде,организирайте се,момичета и да ни покажете снимки!На 27ми трябва да има конкурс за млади ландшафтни архитекти и за млади флористи.
|
|
|
|
Дата: 24-07-13 11:57
Ами тогава за неделя следобяд, само кажете къде и в колко часа. Мисля, че последно се уговаряхме за Албата.
|
|
|
|
Дата: 06-01-14 18:51
За много години!
Много здраве и късмет!
Да се срещнем за новата година тази неделя 12 януари в 14ч. в Крамър.
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|