|
Автор: nadira
Дата: 03-04-13 20:17
Tова наистина е една много вкусна и бърза закуска!Много често я правя,но не разделям тестото на питки,а го изсипвам цялото в намазнена тава и го пека за около 20-30 мин.на 200градуса.Когато поизтине го нарязвам на квадратчета.С чаша кисело мляко наистина е много вкусно!
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: лолипоп
Дата: 06-04-13 11:48
Здравейте,казвам се Меги.Студентка в Икономически университет -Варна.Провеждам проучване с учебна цел на тема "Супермаркети".От изключителна важност би било за мен да споделите вашето мнение като отговорите на тези 9 кратки въпросчета.Времето, което би ви отнела анкетата е не-повече от 5-10 мин.Срока за споделяне е 14.04.2013г.
Благодаря предварително за оказаното съдействие!
www.ehac-cluster.com/document.asp?id=101007
Публикацията е редактирана (06-04-13 11:53)
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: doretta
Дата: 01-05-13 13:40
Здавейте, Великден чука на вратата, ще месим ли козунаци?! Дайте изпитани рецепти за козунаци на "конци".Тази година съм твърдо решена да меся, като гледам публикациите за опасни продукти на пазара от разни миксове с неясен произход и състав...
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: Наталка
Дата: 20-06-13 09:08
Катми
Необходими продукти
•1-2 ч.ч. (300 г) брашно
•2 ч.ч. (400 мл) вода
•60 г масло
•щипка сол
•10 г мая
•1 бр. жълтък
Начин на приготвяне
Маята се размива с малко хладка вода и към нея се прибавят брашното, солта и останалата част от водата. Приготвя се тесто, малко по-гъсто от палачинково, което се оставя да втаса, докато обемът му се увеличи 2-3 пъти. От него върху сач се изпичат катми. За всяка катма сачът се намазва с мазнина и разбит жълтък и отгоре с черпаче се сипва от тестото. Като се запекат от едната страна (това се познава по появяването на дупчици по повърхността), катмите се обръщат, за да се запекат и от другата страна. След изпичането катмите се намазват с масло и се поднасят топли с кисело мляко, айран или мед.
Катми
|
|
Отговори на това съобщение
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|