РЕГИСТРАЦИЯ | КОНТАКТИ | ЗА РЕКЛАМА  
Име: Парола: Забравена парола
статии цветя рецепти галерия Каталог
 Нова тема  |  Всички теми  |  Към тема  |  Търсене   << По-нова тема |  |  | По-стара тема >> 
 Re: Любими домашни рецепти, рецепти запазена марка на семейството.
Автор: nadira 
Дата:   03-04-13 20:17

Tова наистина е една много вкусна и бърза закуска!Много често я правя,но не разделям тестото на питки,а го изсипвам цялото в намазнена тава и го пека за около 20-30 мин.на 200градуса.Когато поизтине го нарязвам на квадратчета.С чаша кисело мляко наистина е много вкусно!

Отговори на това съобщение
 Re: Любими домашни рецепти, рецепти запазена марка на семейството.
Автор: лолипоп 
Дата:   06-04-13 11:48

Здравейте,казвам се Меги.Студентка в Икономически университет -Варна.Провеждам проучване с учебна цел на тема "Супермаркети".От изключителна важност би било за мен да споделите вашето мнение като отговорите на тези 9 кратки въпросчета.Времето, което би ви отнела анкетата е не-повече от 5-10 мин.Срока за споделяне е 14.04.2013г.
Благодаря предварително за оказаното съдействие!
www.ehac-cluster.com/document.asp?id=101007



Публикацията е редактирана (06-04-13 11:53)
Отговори на това съобщение
 Re: Любими домашни рецепти, рецепти запазена марка на семейството.
Автор: doretta 
Дата:   01-05-13 13:40

Здавейте, Великден чука на вратата, ще месим ли козунаци?! Дайте изпитани рецепти за козунаци на "конци".Тази година съм твърдо решена да меся, като гледам публикациите за опасни продукти на пазара от разни миксове с неясен произход и състав...
Отговори на това съобщение
 Re: Любими домашни рецепти, рецепти запазена марка на семейството.
Автор: kalinka 
Дата:   05-05-13 19:20

Вчера приготвих тутманика от сайта на Звездев. Страхотен се получи. Весел празник!
Отговори на това съобщение
 Re: Любими домашни рецепти, рецепти запазена марка на семейството.
Автор: kalinka 
Дата:   17-06-13 20:25

Някой да сподели рецепта за катмички, за начинаещ със сача;). Мерси!
Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Наталка 
Дата:   20-06-13 09:08

Катми


Необходими продукти
•1-2 ч.ч. (300 г) брашно
•2 ч.ч. (400 мл) вода
•60 г масло
•щипка сол
•10 г мая
•1 бр. жълтък

Начин на приготвяне

Маята се размива с малко хладка вода и към нея се прибавят брашното, солта и останалата част от водата. Приготвя се тесто, малко по-гъсто от палачинково, което се оставя да втаса, докато обемът му се увеличи 2-3 пъти. От него върху сач се изпичат катми. За всяка катма сачът се намазва с мазнина и разбит жълтък и отгоре с черпаче се сипва от тестото. Като се запекат от едната страна (това се познава по появяването на дупчици по повърхността), катмите се обръщат, за да се запекат и от другата страна. След изпичането катмите се намазват с масло и се поднасят топли с кисело мляко, айран или мед.

Катми
Отговори на това съобщение
 Всички форуми  |  Всички теми  |  Дървовиден изглед   << По-нова тема |  |  | По-стара тема >> 


 първа  назад  1  [2]     всички  напред  последна
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »




Материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без посочване на източника е незаконно.
Copyright © 2024 www.zadoma.com. Всички права запазени.

Станете почитател на ЗаДома във Facebook