РЕГИСТРАЦИЯ | КОНТАКТИ | ЗА РЕКЛАМА  
Име: Парола: Забравена парола
статии цветя рецепти галерия Каталог
 Нова тема  |  Всички теми  |  Към тема  |  Търсене   << По-нова тема |  |  | По-стара тема >> 
 Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   21-03-12 11:47

http://zadoma.com/forum/read.php?f=1&i=11912&t=11912&v=t

Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   21-03-12 11:49

Уважеми дами и господа ползащи този сайт[smile] спазвайте правилата на Админ.
С любов и светлина- Петя[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   21-03-12 11:59

Автор: admin
Дата: 24-03-09 20:29

Настоящите правила указват правилата за писане във форумите на Zadoma с цел прегледност на публикуваната информация и избягване на скандали и кавги между форумците.

Постарали сме се правилата да са максимално либерални и да не засягат свободата на лично мнение и писане, като в основни линии указват начина как да се поддържат форумите по-прегледни и максимално полезни за всички, които ги посещават. Ограниченията, които предвиждат правилата са с цел избягване на спамването на форумите, масови скандали и т.н. В общи линии тези правила се спазват и сега, за което благодарим на всички форумци, но е добре да ги има черно на бяла за информация на новите колеги, които започват да пишат във форумите, а и в случаите на уточняване на вече възникнали спорове.

Благодарим за вниманието.

==============================================

1. Никове. Никовете, аватарите и подписите на потребителите не бива да целят обида, критика или умишлено да наподобяват ника на друг потребител на форума. Също така не трябва да съдържат политически, расистки или порнографски елементи. Не се допуска и никовете да съдържат URL адрес (напр. www.site_name.com). Никове, аватари и подписи с подобно съдържание ще бъдат деактивирани и в последствие заличени.

1.1. Подписите могат да съдържат само текст (без картинки). Подписи с рекламно послание или характер, ще бъдат служебно редактирани, а ако целият подпис е реклама, ще бъдат изтривани.


2. Да не регистрира повече от един ник във форума на Zadoma. Последното ще се счита за опит за заблуждаване/измама на други потребители на форума. Никовете на същия потребител с по-малък брой постове ще бъдат деактивирани.

2.1. Регистрации, които не са били активирани в рамките на 30 дни се изтриват.

3. Да уважава мнението на oстаналите потребители на форума. Обиди, заплахи, преки характеристики към друг потребител на форума ще бъдат считани за нарушение на правилата и модерирани или изтрити от модератор или администратора на форума. Потребители, които умишлено тормозят, обиждат или заплашват други колеги ще бъдат деактивирани, банвани.

3.1. Потребители, които манипулират или въвличат други потребители в интриги под каквато и да било форма (ЛС или директен пост) ще получат последно предупреждение за изгонване от форума. В случай, че продължът ще бъдат деактивирани и баннати.

3.2. Потребители, които въртят далавери и измами, през подфорума за обяви, на ЛС или други начини, ползвайки форума ще бъдат директно банвани от форума.

4. Лични спорове и конфронтации се уреждат САМО чрез "лични съобщения". Абсолютно е недопустимо постването им във форумите, като такива постове или теми ще бъдат отстранявани без предупреждение.

5. Да се пише на кирилица. Zadoma, в това число и форумите на сайта са български и езикът, на който се пише е български. Към портала и форумите е инсталиран Kredor, който дава възможността да се пише на кирилица дори и да не е инсталирана на компютъра.

6.Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да подсказва за нейното съдържание.

7. Писането на заглавия или постове изцяло с главни букви се считат за "викане" и съответно ще бъдат редактирани. Използването на големи букви се допуска само в случаите, когато целта е да се направи акцент на част от текста или заглавието на темата, но не целият текст да е с главни букви.

8. Желателно е да се придържате максимално близо до темата на дискусията. При особено големи отклонения от първоначалната темата, същата ще бъде разделена, като мненията извън темата ще бъдат обособени в нова тема, в съответния подфорум, за който се отнасят.

9. При пускането на нова тема е желателно първо да проверите с търсачката дали вече не е била дискутирана. Целта е да не се получава дублиране на теми, които са били дискутирани през последния месец. В случай на дублиране на тема същата ще бъде заключвана, а мненията прехвърлени в първата такава, като ще бъде оставен линк към първата тема.

10. Не се толерира практиката на flood - не се допуска пускането на една и съща тема в повече от един подфорум, изключение от това правило са темите, пускани от модераторите или администратора, касаещи системни съобщения за форума. Дублираните теми в подфорумите ще бъдат отстранени, като ще бъде оставена само тази, която отговаря по смисъл на подфорума, в който е пусната.

11. Не се допускат теми, които съдържат: расистки характер, заплахи към трети лица, подбуди към престъпления, порнография, еротика или сцени с насилие. Такива теми ще бъдат отстранявани от форума без предупреждение.

12. Изрично се забранява постването на информация от лични съобщения на потребители във форумите без съгласието на източника на информацията от личното съобщение. При сигнал от потребител на форума, че информация, която той е изпратил на друг потребител и същата е била постната във форума без негово съгласие, темата ще бъде изтрита, а потребителя, който е пуснал ще бъде деактивиран до изясняване на обстоятелствата.

13. Забранява се публикуването в публично достъпни форуми на лични съобщения, лична кореспонденция (мейли, ICQ, Skype и др.),снимков материал и лични данни без изричното разрешение на другата страна. Всяко подобно действие ще води до незабавно изгонване от форумите (BAN) за период от време, определен от Екипа.


14. Постинги с повтарящо се съдържание или със съдържание далеч от темата на дискусията се определят като SPAM. Подобни постинги или теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреден. В случай, че авторът продължи умишлено да пуска SPAM, той ще бъде деактивиран.

15. Желателно е дълги линкове да не се Paste-ват директно във форума, а под формата на линк (например: Кликни Тук) за да не се раздува излишно дизайна на форума.

16. Забранява се даването на линкове към сайтове и форуми съдържащи нелицензирани софтуер и музика.

17. Груб и просташки език в постингите се счита за неуважение към останалите потребители на форума. Съответният постинг ще бъде модериран или изтрит, а потребителят който го е пуснал ще получи жълт картон.


18. Рекламни / търговски постинги. Постинги с рекламен или търговски характер не се допускат във форума и ще бъдат своевремнно изтривани.
Под постинги с рекламен или търговски характер се разбира:
- бот постове;
- постинги от вносители, търговци или производители с цел реклама на техни продукти или услуги;
- постинги от трети лица с рекламно съдържание и контактна иформация за вносителя/ търговеца/ производителя;
- постинги от вносители, търговци или производители в теми, дискутиращи даден продукт, целящи конкретна продажба на продукт или услуга на участник в дискусията.
Изключение от тези правила се допуска, когато самите потребители са поискали информация от вносителя/ търговеца/ производителя за предлагани от него продукти или услуги.


19. Забранява се да изпращате лични съобщения (ЛС) съдържащи спам*. Ако получите спам* по ЛС, свържете се с нас.

20. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.

21. Потребител, който смята, че е некоректно предупреден трябва да се свърже с Администраторите чрез ЛС.

22. Напускане на форума (изтриване на регистрация)
Всеки потребител има право по лична преценка и желание да напусне форума и съответно ника и профила му да бъдат изтрити.
Админът и модераторите на форума не са длъжни да трият постове на потребител, който е пожелал да напусне форума.

Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   21-03-12 12:00

[hr 5. Да се пише на кирилица. Zadoma, в това число и форумите на сайта са български и езикът, на който се пише е български. Към портала и форумите е инсталиран Kredor, който дава възможността да се пише на кирилица дори и да не е инсталирана на компютъра.


Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: Наталка 
Дата:   21-03-12 16:09

[smilie24]
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: kia 
Дата:   21-03-12 18:29

Петя,с админа ли се отъждествяваш???Или пак яхна метлата от скука,скоро не си разлайвала кучетата!
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   21-03-12 18:31

Неда , сега ще ти обърна внимание[smile]
Много мили думи си си написала!
Темата е ясно написана, така , че ако прочетеш правилата би следвало да не пишеш така!
Бъди щастлива с написаните си думи, нека има Светлина в душата ти!
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   21-03-12 18:34

Точка 7. 17. Груб и просташки език в постингите се счита за неуважение към останалите потребители на форума. Съответният постинг ще бъде модериран или изтрит, а потребителят който го е пуснал ще получи жълт картон.

Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: kia 
Дата:   21-03-12 18:51

Ох,милата тя,явно си търсиш внимание по всички възможни начини!Хайде,бъди щастлива и продължавай да общуваш със себе си,че май другите спряха да те отразяват...
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   21-03-12 18:59

[smilie24]
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: rumivankova 
Дата:   21-03-12 19:34

Пишеш, обясняваш, цитираш и пак не си разбрана.Що за хора сте? Петя ви набива в очите правилата, а вие пак си знаете старата песен на нов глас. Във всеки сайт има правила- спазвайте ги, бе хора! Тук сте за дома и цветята, а го превръщате в гладиаторска битка. Не е за вярване!!!
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   22-03-12 10:25

ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ :

hr 5. Да се пише на кирилица. Zadoma, в това число и форумите на сайта са български и езикът, на който се пише е български. Към портала и форумите е инсталиран Kredor, който дава възможността да се пише на кирилица дори и да не е инсталирана на компютъра.


ВИЖДАМ, ЧЕ ОЩЕ СЕ ПИШЕ НА ЛАТИНИЦА ИЗ ГАЛЕРИЯ И ЗАГЛАВНИ БУКВИ.

7. Писането на заглавия или постове изцяло с главни букви се считат за "викане" и съответно ще бъдат редактирани. Използването на големи букви се допуска само в случаите, когато целта е да се направи акцент на част от текста или заглавието на темата, но не целият текст да е с главни букви.Публикацията е редактирана (22-03-12 10:33)
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   26-03-12 19:46

[smile] За всички нови цветенца правилата[smile] [smilie3] [smilie25] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: petq0505 
Дата:   27-03-12 12:27

[smile] [smilie3] [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: densii 
Дата:   27-03-12 17:57

брей че надзирател имаме [smilie23]
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: loli 
Дата:   30-03-12 00:02

Tozi nadziratel mai samo si gubi vremeto v izli6ni prikazki,vmesto da si gleda cvetqta i ostanalite angajimenti,osven ako nqma takiva[smile]
Kak samo na neq i pre4i pisaneto na latinica...
Mai KIA e prava na 100% za napisanoto po-gore...
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: sveteto1970 
Дата:   30-03-12 09:38

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Отговори на това съобщение
 Re: Правила на админ
Автор: Наталка 
Дата:   30-03-12 10:58

Моля, не се карайте, станахте досадни и еднообразни. Пишете си на лични, щом не можете една без друга. Вместо да се разведри човек в сайта, става свидетел на пошлост и злоба.
Отговори на това съобщение
 Всички форуми  |  Всички теми  |  Дървовиден изглед   << По-нова тема |  |  | По-стара тема >> 


 първа  назад  [1]     всички  напред  последна
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »http://www.fishing-mania.com - Fishiing Mania - Българският риболовен портал Имоти Работа

Материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без посочване на източника е незаконно.
Copyright © 2019 www.zadoma.com. Всички права запазени.

Станете почитател на ЗаДома във Facebook